Gentle Feet Care

Uw voeten zijn bij mij in goede handen

Ik ben Debby Fonken-Prins en ben begin 2017 met veel enthousiasme begonnen met de pedicure opleiding. Deze heb ik in mei 2018 afgerond. Omdat ik meer verdieping in het vak wilde ben ik aansluitend begonnen aan de opleiding medisch pedicure. In februari 2019 heb ik ook dit diploma behaald. En ben ik als ambulant medisch pedicure begonnen met mijn praktijk Gentle Feet Care in Soest. 

Ik vind het leuk en interessant om me te blijven verdiepen en hou van uitdagingen. Mijn praktijk Gentle Feet Care is officieel gecertificeerd volgens de normen van Procert het kwaliteitsregister van de pedicures. Ik ben lid van Provoet de vakorganisatie van pedicures.

Waarom pedicure geworden?

Nadat ik zelf een mycosenagel bleek te hebben en deze behandeld werd, was mijn interesse gewekt voor het pedicure vak.

Graag wil ik u helpen bij het verzorgen van uw voeten en waar het nodig is, u advies geven. Voorkomen van problemen aan uw voeten is, naast het behandelen, uiteindelijk het doel.

Ik doe dit graag door altijd de rust te bewaren, te luisteren, de tijd te nemen voor mijn klanten, enthousiast  te zijn en een gezonde dosis humor mee te nemen.

Om bij u thuis een behandeling te kunnen geven, neem ik alle benodigde spullen mee. U hoeft zelf niets klaar te zetten.

Kortom, ik kom graag naar u toe!

Contact opnemen

afbeelding pedicuresite

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om geregeld een pedicure behandeling te ondergaan.

iStock-1329308719

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Ook voor deze groep mensen is het verstandig om geregeld een pedicurebehandeling te ondergaan.

iStock-1329308719

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.